Dostava zdrave hrane
BLOG
2016-11-01
BLOG

Tortilja puna strasti!

 

Ne znam kako na vas utiče ovo pomeranje sata, ali ja se osećam kao da me je poplava izbacila. Stalno sanjam neke lude snove, te sam danas u Meksiku, sutra u Gvadalahari, a sve na nekim plažama, sa egzotičnim koktelima, temperamentnim meksikancima, itd. Da ne dužim, ovo može da se pretvori u svašta.

Elem, sa tim mojim snovima postoji jedan mali problem. Od silne akcije od samog jutra pregladnim. U glavi mi sve neki meksički specijaliteti, a pomalo razmišljam i o onom Manuelu iz sna, sećam se da me je hranio nekom klasičnom meksičkom zakuskom, ali ne mogu baš svaki detalj da zapamtim. O Emanuelu pamtim ipak neke važnije stvari.

Ujutru odem na posao, a proganjaju me i dalje slike iz mog čarobnog sna, iako zna da bude naporan jer sanjam celu noć, ko nikada ranije (i naravno za sve krivim promenu sata). I tako idem kroz Zorana Đinđića i gledam šta bi šmizla mogla danas smazati. Nešto mi se ne haje za srpske specijalitete, a ni fast food mi nikako ne prija od samog jutra. Kad u jednom uglu pogledam ostvarenje mog sinoćnog sna. Fit House, a u njemu promocija Crunchy Roll meksičke tortilje. Ma daaaj jel moguće?! Počeli su snovi da mi se ostvaruju na javi! Uzmem ja moju kranči rolnicu, i vratim se za čas kod mog Emanuela. Eh da može da uzme bar jedan zalogaj, kladim se da bi se i on pojavio na javi.

I tako dok ja uživam uz moju tortiljicu, razmišljam o sutrašnjem ručku. Hmm, da li imaju neke enčelade na Novom Beogradu ili da stvarno kupujem kartu u jednom pravcu.

Radno vreme